Univacco NL Univacco Univacco

Univacco Foils Holland BV

Havenweg 7
5145 NJ Waalwijk
Holland

Nieuw telefoonnummer:
+31 (0)416 300900
Nieuw faxnummer:
+31 (0)416 300919

info@univacco.nl
www.univacco.nl
Havenweg 1
5145 NJ Waalwijk
Holland

Home

Graag willen wij u informeren dat met ingang van 11 april 2014 Fons van Delft, die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de warmdrukfolie en koudfolie industrie, de leiding zal overnemen van Univacco Foils Holland BV.
We hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Wij, Univacco Technology Inc in Taiwan en Univacco Foils Holland BV, versterken onze samenwerking door u een compleet programma warmdrukfolie en koudfolie aan te bieden. Er worden momenteel aanzienlijke investeringen gedaan in R&D van nieuwe producten en uitbreiding van productiecapaciteit, niet in het minst dankzij Univacco Technology Incís recente investering in 2 nieuwe, ultramoderne, extra brede coatingmachines. Ook worden speciale technische teams gevormd voor technische ondersteuning en verkoop-service, speciaal toegespitst op de Europese markt. Samen hebben wij er het volste vertrouwen in dat wij in de toekomst aan al uw warmdrukfolie- en koudfoliewensen kunnen voldoen.

Een belangrijke wijziging in de situatie is ook dat Univacco Foils Holland BV zal verhuizen van de huidige locatie in Huissen naar het volgende adres:

  • Univacco Foils Holland BV
  • Havenweg 1
  • 5145 NJ Waalwijk
  • Holland
  • Nieuw telefoonnummer: +31 (0)416 300 900
  • Nieuw faxnummer: +31 (0)416 300 919
Wij blijven bereikbaar op de huidige e-mailadressen. Ook vanaf deze nieuwe locatie kunt u blijven rekenen op de beste service en ondersteuning.
Gerhard Muck en Miro Ivsan blijven eveneens beschikbaar als uw vertrouwde contactpersonen.

 

Welkom | Univacco Foils Holland BV